Újra Lumina Park a Palatinuson – Mesebeli Filmfesztivál fényei ragyognak
 
Idén újra megnyitja kapuit a Lumina Park, Magyarország legrégebbi és legnagyobb fényparkja. A margitszigeti Palatinus fürdő októbertől egy Mesebeli Filmfesztiválnak ad otthont.
Gyerekek és felnőttek együtt járhatják be a legszebb történeteket, találkozhatnak a legnagyobb filmhősökkel, barangolhatnak elvarázsolt korokat és világokat. A tavalyihoz hasonlóan telefonos applikáción is lehet játszani és természetesen nyereményt kapni!
A filmbéli kalandozások a fények útján valóra válnak, de a főszereplő most TE vagy! 
A több mint száz csillogó filmdíszlet mellett a legismertebb filmslágerek is felcsendülnek a Palatinus mesés környezetében, ezen túl a  dinoszauroszok és a füstokádó vulkán mind-mind megelevenednek.
A mesebeli túrát az ételudvar kínálata teszi kényelmesebbé, hideg és forró italok valamint street food finomságok várnak a büfékben.
A  Lumina Park- Mesebeli Filmfesztivál október 19-én nyit meg a látogatók előtt és egészen február végéig fénybe borítja a Palatinus Strandot.
Látogass el Te is barátaiddal, pároddal, családoddal Európa legsikeresebb Lumina Parkjában, éljétek át együtt a téli csodát!
Jegyek a helyszínen és online is kaphatók.
  • 2024. október 25. 16:30 - 2025. március 02. 20:30
  • 1007 Budapest, Soó Rezső sétány 1, Palatinus Strandfürdő
Jegyek